• Adana

    @shaun-h I have done my multiple tests with the same empty page since the beginning. But, just to be sure, i've opened a new one.. No json error anymore.. I don't know why.. Maybe something hidden somewhere.. Your
    modification for the tagid has solved the update process. Everything is ok now ! A big thank you for your help !

    Did you try to contact the author of the original workflow ? Maybe you can upload your "revision". This will probably help other people even if there is modifications in the near future on the "Ghost" side.

    Now, I'm just waiting for the next update of Editorial who, I hope, solved the issue with the location on iOS 9. (That's why I use pythonista to get the location information).

    Thanks !

    posted in Editorial read more
  • Adana

    Thanks ! I have adapted the workflow and tested some update and everything seems to be fine.. with text only. If I try to update or upload a new post with some content like image link (generated with the workflow), or location data (generated from pythonista) in form of a map, I get a "Run Python Script": Line 40: ValueError: No JSON object could be decoded".

    Doesn't work for now :

    • Upload a new post with other content
    • Update post with other content

    Everything else is ok.

    Any idea about where I should check ?

    posted in Editorial read more
  • Adana

    @shaun-h It works, even on 0.7.8 ! Thank you very much ! I'm going to upgrade to 0.7.9 right now to be able, with your help, to get tags.

    posted in Editorial read more
  • Adana

    @shaun-h Thanks for your reply ! I will update it tonight to 0.7.9 to match your version. I think it's an authentication issue. I tried without ssl but I have the same error : "Could not login to 'https://xxxxxxx.xxx/ghost/" Check Blog URL, Username, and password!" The token can't be recovered and the workflow ends. The API is active on ghost and I can get the token easily with developper tools in my browser. If you have a valid workflow, I'll have, at least, a working one for sure and I can move forward. I don't know if there is a way to see some logs (?). Thanks.

    posted in Editorial read more
  • Adana

    @shaun-h Hi, I'm running Ghost 0.7.8 (on https) but I can't get it working with this workflow. Could you please give me (us) some information about the changes that you have made ? Thanks

    posted in Editorial read more
  • Adana

    Hi, any update on this problem? Tested on both iphone and ipad in 9.2.1 beta and still an issue.

    posted in Editorial read more

Internal error.

Oops! Looks like something went wrong!