• OmarKN

    Hi & good day,

    After sending my Editorial text via the Wordpress workflow plug-in towards the wordpress heaven,
    and everything is just fine,
    I always get in the end the following error message:

    "Command Not Found
    An editor command with this name was not found."

    Can this have a reasonable existence?

    with best regards,
    Omar K N
    Stockholm, Sweden

    posted in Editorial read more
  • OmarKN

    Hi,

    Hashes ## in title are not converted by Editorial, in Preview they are still there! Strange.
    However my footnote[^fn] was converted.

    [^fn]: footnote1, akjalkjd aldjirw

    /Omar
    SE

    posted in Editorial read more
  • OmarKN

    correct, thank you!

    posted in Editorial read more
  • OmarKN

    Hi,

    Maybe my eyesight is not the best, but I can't find any Find & Replace in Editorial,

    is this possible?

    with best regards,
    Omar K N
    (Stockholm, Sweden)

    posted in Editorial read more
  • OmarKN

    Hi & good day,

    How can I get the workflow for wordpress postings (Post To Wordpress) going?

    1.)
    Error message says:

    ”Custom Action (Advanced)”: Line 16: IOError: unsupported XML-RPC protocol.”

    Wordpress gives me: ”XML-RPC server accepts POST requests only.”

    And in my Wordpress settings, there is nothing to activate support for XML-RPC or the like.

    2.)
    Do I have to edit something in the workflow (Post To Wordpress)?

    with best regards,
    Omar K N
    (Stockholm, Sweden)

    posted in Editorial read more
  • OmarKN

    Hi,

    I would have expected the Markdown setting a LINEBREAK \<br \/\> to 'appear' after each footnote. As it is now all footnotes are one big messy paragraph.

    It should look almost as below, but without a blank line:

    fn1: some text -LINEBREAK

    fn2: some text -LINEBREAK

    fn3: some text -LINEBREAK

    fn4: some text -LINEBREAK

    with best regards,
    Omar K N
    (Stockholm, Sweden)

    posted in Editorial read more
  • OmarKN

    Hi,

    I get the ff Workflow Error:

    ”Custom Action (Advanced)”: Line 16: IOError: unsupported XML-RPC protocol.

    I'm counting the lines, (with blank line = also a line) but cannot 'see' anything strange there.

    BTW, I'm trying to use the 'Post to WordPress' workflow.

    with best regards,
    Omar K N
    (Stockholm, Sweden)

    posted in Editorial read more

Internal error.

Oops! Looks like something went wrong!